För våra Business Partners

Pedab levererar infrastruktur- och programvarulösningar från världsledande leverantörer till en kanal av partners. Genom att avlasta, bidra med kunskap och med vår portfölj av noga utvalda starka leverantörer är vi relevanta och hjälper er att vinna fler lönsamma affärer.

De senaste sju-åtta åren har IT-branschen utvecklats på ett makalöst sätt. Pedab matchar med kraftfull expansion, nya kompetenser och ett bredare produkt- och tjänsteerbjudande.  Vi är glada över att vår egen transformation har resulterat i att vi är attraktiva för allt fler. Idag omfattar vårt partnernätverk återförsäljare, hostingföretag och applikationsutvecklare.

Pedab har alltid handlat om människorna som arbetat på Pedab. Vi har en stark företagskultur. Vi tar personligt ansvar för att våra business partners och kunder snabbt och korrekt ska få den hjälp de behöver för att vinna och behålla sina kunder. Säkert känner du en eller flera här på Pedab redan och har egen erfarenhet av oss. Vi träffas gärna och har du några funderingar så hör av dig eller skicka en inbjudan så kommer vi bums.

Huawei

Huaweis produktutbud i urval och Huaweis partnerprogram, http://huawei.pedab.com/

Huawei har ett globalt partnerprogram som belönar partners som investerar i Huawei på olika sätt. Engagemang och samarbete är grundläggande, parallellt med utbildning i Huaweis produkter och lösningar. Huawei erbjuder också finansiellt stöd för marknads- och säljaktiviteter som presenterar Huawei till relevanta målgrupper. Vi på Pedab hjälper gärna till att skapa marknadsaktiviteter och lotsa rätt vad gäller att bidrag till att finansiera aktiviteten. Första steget är att registrera sig på Huaweis webb.

IBM IBM PartnerWorld Program

IBM har ett omfattande och väldokumenterat partnerprogram för utbildning, affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och ett antal andra mervärdestjänster. Det övergripande syftet med IBMs partnerprogram är att skapa lönsam framgång både för IBM och för deras återförsäljare. Programmet belönar engagerade partners som investerar i IBM. Det är Pedabs uppfattning av det finns mycket att hämta i IBMs partnerprogram om man tar sig tiden att sätta sig in i det. Pedab hjälper gärna till med det.
Läs mer om IBMs PartnerWorld program här.

 

Bli Pedab partner

Om du vill bli partner och få nya affärer är din lokala Pedab kontakt bara ett telefonsamtal bort. Vi känner till din lokala marknad, för att vi är en del av den.
Ansök om att bli Pedab partner och tillsammans kan vi skapa nya affärsmöjligheter och ökad lönsamhet.

Partneransökan

Ansök om att bli Pedab partner genom att fylla i dina företagsuppgifter.

Företag

Organisationsnummer


Kontaktperson

Kontaktperson email

Telefonnummer

Webbsida


Address

Postnummer

Ort


Huvudleverantör

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

Pedabs kunskapsportal för den moderna IT-köparen – Digitaliserat

Digitaliserat.nu är en levande kunskapsportal med fakta och information kring marknadens IT-lösningar. Våra intressanta bloggar, podcasts och tips på aktiviteter hittar du på Digitaliserat. Du som är partner till Pedab har möjlighet att vara med. Kontakta oss på Pedab marknad.

Nå nya kundsegment med Huawei Följ oss på LinkedIn och Twitter

Följ oss på LinkedIn och Twitter för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheter, events, IT-trender och nya jobb.
LinkedIn: Pedab Sweden | Twitter: @PedabSweden