Tjänster

Pedab är din väg till nya och spännande affärsmöjligheter och ökad lönsamhet.

Förutom våra utvalda teknologier och lösningar erbjuder vi som specialiserad IT distributör spetskompetens , tjänster och innovativt tänkande som gör det möjligt för våra partners att erbjuda ett bredare spektrum av IT lösningar till sina slutkunder.

 

harddrive Infrastruktur
Infrastruktur är kärnan i Pedab verksamhet. Nyttja vår breda portfölj av infrastrukturtjänster och teknologier.
Läs mer
boxes Software
Dra nytta av Pedabs spetskompetens inom områdena integration, cloud, social business, security, mobility och Big Data & Analytics.
Läs mer
list_frame Volym
Pedabs Volymteam har lång erfarenhet i distributörsbranschen och erbjuder återförsäljare kvalificerad vägledning och hjälp att välja rätt produkter och lösningar.
Läs mer
cloud IT som tjänst
Pedab Cloud Team hjälper alla typer av service providers att utveckla sin verksamhet. Vi har många års erfarenhet av IT-marknaden och vi förstår dynamiken och mekanismerna när nu IT-marknaden förändras. Sälj, marknad och teknik är våra tre fokusområden.
Läs mer
usd Marknadsföring
Hitta din nästa affär tillsammans med Pedab Marketing. På Pedab Marketing hjälper vi våra partners och leverantörer att skapa nya möjligheter.
Läs mer
label Retail
Vi erbjuder Retail industrin de produkter och tjänster som krävs för hela säljprocessen.
Läs mer
cash Finansiering
Vi hjälper våra partners och kunder att göra sina IT-investeringar så lönsamma som möjligt.
Läs mer
pc Arbetsplats som tjänst
Uppbyggt kring vår långa erfarenhet inom produktlogistik har vi möjlighet att erbjuda en flexibel funktion för Arbetsplats som tjänst som avlastar IT-avdelningen, förenklar din IT-budgetering och göra kostnaden för arbetsplatsen transparent.
Läs mer