Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes

Om Pedab

Pålitlig rådgivare. Pålitlig partner. Pålitlig leverantör.

VI HJÄLPER DIG LIGGA ETT STEG FÖRE

Ända sedan vår start här i Sverige för över 30 år sedan till vår europeiska närvaro idag har Pedab haft en stadig tillväxt med ett ständigt växande erbjudande.

Varje steg på vägen har gjort det möjligt för oss att bättre uppfylla vårt syfte att förbereda våra kunder för framtiden.

Vi tror att framtiden för en framgångsrik organisation beror på de IT-beslut som fattas idag. Oavsett om målet är att expandera till nya marknader eller utveckla nya tjänster, är en teknikfördel det bästa sättet att nå effektivitet och förbli konkurrenskraftigt. En proaktiv IT-strategi förutsäger framtida behov och skapar pålitliga IT-miljöer som kan hantera de behov som uppstår.

Vi har privilegiet att arbeta med den senaste tekniken och de mest begåvade medarbetarna i IT-branschen. Tillsammans med vårt ekosystem försöker vi alltid erbjuda den bästa kombinationen av lösningar, tjänster och leverans för optimal kundlösning. Vi bygger långsiktiga partnerskap med dem som delar vår passion och arbetar i nära samarbete för att uppnå vårt mål att hjälpa organisationer att ligga ett steg framåt.

30

års erfarenhet

8

länder

183

miljoner euro i omsättning

130

medarbetare

white decorative stripes white decorative stripes

Our values

Våra värderingar guidar oss i hur vi ska agera. De är formulerade på engelska för alla de marknader vi verkar på.

1. We are a leader. We show courage and confidence in who we are and what we do. We set our agenda, and we follow our plans.

2. We can be trusted at all times, in all our relationships. We honor commitments and we are honest and transparent.

3. We bring positive energy. We act proactively, are open minded to new work approaches and seek collaboration.

4. We use sound business reasoning in everything we do.

About Pedab

Vi är ett familjeägt företag

Pedab Group ägs till hundra procent av grundarfamiljen. Det ger oss flexibiliteten att växa i vår egen takt med en kraftfull vision och att bygga långsiktiga relationer i en hälsosam affärsmiljö.

Det faktum att vi är familjeägda har alltid format vår företagskultur och ger en solid grund för vår framgång. Vi strävar efter ett nära samarbete baserat på lojalitet och fair play. Vårt mål är alltid bygga varaktiga relationer och partnerskap där alla vinner. Vi levererar lösningar och tjänster som skapar verkligt mervärde. Detta har lett till en stadig tillväxt sedan 1993, då Pedab grundades.

Som ett familjeägt företag, verksamt i åtta europeiska länder, är vi stolta över att ha lokal expertis med global räckvidd. Vi kan också flexibelt reagera på globala trender och snabbt omvandla idéer till effektiva resultat på de lokala marknaderna.

 

white decorative stripes white decorative stripes

Vill du lära känna oss?

Hör gärna av dig, vi finns här för dig!

Contact