Programvarulösningar – Molntjänster

Molntjänster

Snabb och tillförlitlig kommunikation över internet gör att molntjänster nu ger oss möjlighet att leverera IT med högre flexibilitet, bättre skalbarhet och ökad funktionalitet. Molntjänster levereras dock i många olika varianter, och även om det är ett självklart val så är det också ett komplext val. Varje organisations behov av applikationer och relaterat data måste matchas mot olika sätt att leverera funktionerna. Och för de flesta organisationer handlar det om att blanda gammalt och nytt baserat på behov som styrs av konkurrens och ständig utveckling. Valet står i huvudsak mellan tre olika alternativ – privata molntjänster, hybridlösningar och publika molntjänster. Och det kommer inte att handla om några få tjänster utan om väldigt många, så hantering av de olika molntjänsterna och informationsutbyte dem emellan kommer att vara extremt viktig.

Vi på Pedab arbetar med våra återförsäljare och deras kunder för att ge de bästa rekommendationerna och råden i varje enskild situation. Valen är många och över tiden kommer behoven garanterat att förändras.

Leverantörer

Pedabs leverantörer har starka och breda portföljer med erbjudanden som täcker allt från ”en server på nätet” via privata molntjänster till spetsprodukter inom AI och blockkedjeteknik. Våra partner kan också paketera egna produkt- och tjänsteerbjudanden tillsammans med våra leverantörers produkter.

Business Partners

Pedab har idag 40+ affärspartner som har valt att arbeta med oss som distributör inom området Molntjänster. Som partner till oss får man tillgång till vår expertis kring leverantörerna, dess produkter och partnerprogram. Pedab samverkar och stöttar även våra partners med hjälp att hitta nya affärs- och samarbetsmöjligheter samt en kontinuerlig dialog kring affärsutveckling.


Produkt- och lösningsportfölj

Läs mer om det Privata Molnet

Kontakt

Kontakta oss för att få mer information oavsett om du är partner, blivande partner eller kund. Tillsammans med er ser vi till att gå igenom det som passar ert intresse och behov.