Säkerhet

Säkerhetslösningar

Cybersäkerhet har som mål att säkra digital information från obehöriga personer eller grupper. Cybersäkerhetsområdet omfattar allt från strategisk digital säkerhet och krishantering till de tekniska delarna av digital säkerhet.

Huvudtrenden är i en förändring från fokus av teknisk säkerhet som omfattar omkretsförsvar, brandväggar och antivirusprogram till informationssäkerhetstjänster och strategisk rådgivning. 

Med digitaliseringen, både inom den privata och den offentliga sektorn, finns en ökande medvetenhet om cybersäkerhet. Det är också ett område där företag planerar att investera i, de närmaste åren med en hög tillväxt, i hela Europa.

Utveckla din säkerhetsaffär med Pedab

Pedab är experter inom säkerhetsområdet. Pedab arbetar med en stark portfölj av lösningar och ledande leverantörer. Vi förstår att varje kund är unik, och tillsammans med vårt starka ekosystem hjälper vi partners och kunder till rätt lösningar.

  • Pedab har kunskapen i ett område som växer och utvecklas varje dag.
  • Pedab rekommenderar lösningar utifrån kundens behov och krav. Vi har en djup kännedom om våra leverantörers produkt- och lösningsportföljer, och vi har de personliga nätverken på plats.
  • Pedabs flexibilitet och erfarna specialistkompetens inom områden som avtals- och licensmodeller, paketeringar (OEM) och mycket mer, möjliggör de optimala lösningarna.

Kontakta Robert Nilsson om du vill veta mer om våra lösningar kring säkerhet.