Vad söker du?

Hur vi hanterar Covid-19

I denna mycket speciella situation måste vi vidta alla försiktighetsåtgärder för att förhindra ytterligare spridning av Covid-19-viruset, samtidigt som vi hjälper till att hålla samhällets hjul igång.

IT-branschen spelar en viktig roll för att hålla samhället igång. Det är viktigt att vi som har möjlighet att arbeta också gör det, för att minimera virusets effekter på vår ekonomi. Vi på Pedab gör vårt yttersta för att alla våra kunder, leverantörer och partners ska få den hjälp och support de behöver. Välkommen att kontakta Pedab så att vi tillsammans kan hitta bra lösningar och säkra leveranser. Alla anställda nås via telefon och e-post. Hitta din kontaktperson  här.

På Pedab har vi vidtagit alla försiktighetsåtgärder och följer myndigheternas råd för att skydda våra anställdas hälsa, begränsa smittspridningen och upprätthålla normal drift och stöd för vårt ekosystem av kunder, leverantörer och partners.

Vi har därför genomfört olika åtgärder för hur vi arbetar:

  • Våra kontor är bemannade med ett minimum-antal anställda för att ta emot och vidarebefordra varor. Annars arbetar de flesta av våra anställda hemifrån.
  • Alla fysiska möten, både externa och interna, ersätts med digitala möten.
  • Event och seminarium planerade de närmaste månaderna ersätts med webbseminarier och andra digitala lösningar.

Vi hoppas att ni alla förblir friska och tar väl hand om er själva och nära och kära.