Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes

För partners

Vi hjälper våra partners att växa och bli mer lönsamma

FRÅN IDÉ TILL LÖSNING

Pedab erbjuder en heltäckande portfölj av lösningar och tjänster, högt specialiserad kompetens och expertis inom den senaste tekniken. Vi gör detta i samarbete med våra partners.

Genom att ansluta dig till Pedabs ekosystem får du stöd för att växa och bli mer lönsam. Vårt team av dedikerade proffs är redo att presentera dig för nya marknader, affärsmodeller, teknik och lösningar. Vi hjälper dig att förverkliga idéer så att du kan nå fler kunder och skapa konkurrenskraftiga erbjudanden och attraktiva lösningar.

Du kan välja mellan ett brett utbud av lösningar och tjänster som passar bäst för ditt företag. Vi kommer att innovera tillsammans med dig – bygga lösningar, skapa marknadsföringsplaner och sälja. Vi hjälper också våra partners att navigera i de lönsamma och smarta partnerprogram världsledande leverantörer erbjuder.

Pedab strävar efter att bygga långsiktiga partnerskap och att vara en pålitlig rådgivare. Allt vi gör, utför vi med ett unikt och personligt engagemang.

 

 

HUR VI HJÄLPER ER ATT LYCKAS

Här är bara några av de många orsakerna till att partnerskap med Pedab är det bästa affärsbeslutet du någonsin har tagit:

 

Vi innoverar tillsammans
Driv den digitala transformationer som dina kunder efterfrågar med innovativa lösningar.

 

Väx med oss

Utveckla din affär för att skapa efterfrågan och nya möjligheter på marknaden.

Vi säljer
Låt oss rulla upp ärmarna ch slå ihop vår kunskap och expertis i affärsutveckling, försäljning och marknadsföring.

Tillsammans är vi starkare

Dra nytta av vårt ekosystem för att öka ert mervärde till era kunder.

Vilka partners söker vi?

Vi tror på relationer. Och som i alla relationer är det bäst om man vet vad den andra söker. Detta söker vi:

Aktiva och kompetenta partners

Ni, precis som vi, vill ha vara en aktiv och engagerad roll i kunddialogen. Och det oavsett om det handlar om att förstå kunden, komma med förslag, implementera eller underhålla lösningar.

Samma marknad
Pedab finns i Danmark, Estland, Frankrike, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige. Alldeles särskilt perfekt blir det om ni är verksamma i en eller flera av dessa länder.

Sätter av resurser
Det viktigaste är kanske att ni investerar i vårt samarbete med dedikerade resurser.

Specialistkompetens
Vi söker partners som ha specialistkompetens inom sitt område. Ju mer relevanta vi kan vara tillsammans, desto bättre. Vi hoppas ni också har industrikompetens.

Ambition
Och så klart – att ni har ambition!

Välkommen till Pedabs ekosystem!

När ni är en del av Pedabs ekosystem har ni tillgång till kunniga resurser och marknadsledande lösningar för att göra ert erbjudande till kund ännu mer attraktivt. Vi ser fram emot att höra av er, enklast är det genom att fylla i och skicka formuläret nedan. Vi ser verkligen fram emot att höra av er!

Bli partner