Huawei CloudFabric DC Network Solution

Framtidens AI-baserade nätverkslösning

Att välja rätt IT-nätverk hör till de allra viktigaste besluten, när komplexiteten och kraven på prestanda i IT-miljöerna ökar allt snabbare, med molnbaserade och (ibland globalt) distribuerade miljöer med hög grad av virtualisering, hantering och lagring av massiva mängder data, allt fler samtidiga användare, nya och bandbreddskrävande applikationer och kommande teknologier som 5G, IoT, VR och AI.

Den nätverkslösning som redan idag hanterar detta fullt ut är Huawei CloudFabric Data Center Network Solution. CloudFabric ger möjlighet att snabbt och effektivt bygga öppna, enkla, intelligenta, säkra och molnbaserade datacenternätverk med ultrabredbandskapacitet.

Huawei CloudFabric

Avancerad användning av AI bidrar till oöverträffad enkelhet i handhavande och hundraprocentig överblick av nätverket, mycket snabb utrullning av nätverk och tjänster, zero packet loss, extremt låg latens, snabb lokalisering av fel och högt genomflöde av kommunikation.

CloudFabric består av komponenterna Huawei 12800 series data center core switches, CloudEngine 8800/7800/6800/5800 series high-performance fixed switches och CloudEngine 1800V virtual switch, Huawei Agile Controller, för centraliserad hantering av nätverket med extremt hög säkerhetsnivå, och FabricInsight Network Analyzer som samlar och visualiserar alla resurser och operationer i nätverket.

Huawei CloudFabric har en öppen arkitektur på alla lager och kan kopplas till mer än 20 ledande molnplattformar, exempelvis VMware, OpenStack och AzureStack.

https://e.huawei.com/en/solutions/business-needs/enterprise-network/data-center-network/dcn-network