Om oss

Pedab är en IT-partner som adderar värde

Vi skapar lönsamhet och möjligheter för våra leverantörer, samarbetspartners och företag, med vår marknadsledande specialistkompetens inom utvald hårdvara och mjukvara. Med unik produktkompetens, teknisk support, marknadsföringsprogram och finansiella tjänster är vi specialister med expertis.

Vi hjälper våra leverantörer och partners att växa och bli mer lönsamma. Vi gör det genom att introducera våra partners på nya marknader med nya lösningar och genom att erbjuda högsta kompetens. Vi arbetar inom områden som molntjänster, säkerhet, Analytics, infrastruktur, retail och finansiering.

Vi fokuserar på att uppfylla löftet att hitta din nästa affärsmöjlighet – varje dag

Pedab tillhandahåller IT-infrastruktur och mjukvarulösningar. Vårt ekosystem omfattar återförsäljare, driftbolag, system integratörer och applikationsutvecklare. Vi erbjuder omfattande produkt- och lösningskompetens, teknisk support, marknadsföringsprogram och finansiella tjänster med ett unikt och personligt engagemang.

Våra partners får snabb och kompetent hjälp för att vinna och behålla sina kunder. Digitalisering involverar samtal om den nya digitala tekniken, om sensordrivna processer, analytics, avancerade algoritmer och kommunikation i autonoma och självlärande system.

Men vår roll är större än så. Vi kopplar även våra världsledande leverantörer med vårt kompetenta partnernätverk för att tillsammans leverera de bästa IT-lösningarna till våra kunder.

Kort om oss

Pedab har 130 anställda i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Frankrike. Vi erbjuder lösningar från världsledande leverantörer, bland andra IBM, Huawei, SAP, Informatica, Micro Focus och Lenovo.