Jobba på Pedab

Är du vår nya kollega?

Världen digitaliseras och de nya möjligheterna inom innovation, effektivisering och säkerhet driver Pedab framåt. IT-branschen är vår värld, här har Pedab haft en betydande roll i 25 år. Pedab befinner sig  mitt  i centrum för förändringarna. Vi knyter samman den senaste och bästa tekniken med vårt partnernätverk för att hitta lösningar med både traditionell och disruptiv teknik.

Om du önskar en innovativ och nätverkande arbetsplats som värderar entreprenörskap, lagarbete och kundtänk så är Pedab helt rätt för dig! Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter för dig som vill vara med och påverka. För att trivas på Pedab behöver du dela vårt IT-engagemang, tro på digitaliseringens kraft och vilja arbeta för att växa och förtydliga Pedabs roll i vårt ekosystem.

Vi är ett svenskägt företag med 130 anställda i 9 länder. Vi är stolta över 25 procents årlig tillväxt, vilket bekräftar att vi är på rätt väg för att fortsätta vara den ledande IT-distributören och den bästa arbetsplatsen i vår bransch.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera möjligheterna hur du kan utvecklas tillsammans med Pedab!