Partners

Ni vinner fler lönsamma affärer tillsammans med Pedab

Med Pedab får ni de bästa förutsättningarna att leverera en lönsam och vinnande lösning till er kund. Varje gång. Vi tror på långsiktiga och justa relationer med ömsesidigt engagemang och fokus på lönsamhet.

Vårt erbjudande till våra partners

  • Pedab driver tillväxtprojekt tillsammans med våra partners för att ta tillvara möjligheter på marknaden. Vi har örat mot rälsen och vet var marknaden och efterfrågan finns. Tillsammans skapar vi ett gemensamt erbjudande.
  • Partnerutveckling med fokus på långsiktig lönsamhet och tillväxt. Pedabs mål är att bidra till att ni fortsätter att vara relevanta och lönsamma på både lång och kort sikt.
  • Pedab tillför affären rätt resurser med specialkompetens. Det innebär att med Pedab får ni de bästa förutsättningarna att leverera en lönsam och vinnande lösning till er kund. Pedabs resurser hanterar snabbt och smidigt den komplexitet och den mångfald av frågeställningar som följer av att ledande leverantörer erbjuder många alternativ.
  • Vi hanterar tusentals affärer. Basen i vår verksamhet är att antal grundläggande tjänster såsom offertförfrågningar, orderhantering, fakturering och logistik. Dessa tjänster är fundamentet i en effektiv och fungerande värdekedja och som er distributör är de vårt ansvar att allt sker korrekt och riktigt.

 

 

Partneransökan

Ansök om att bli Pedab partner genom att fylla i dina företagsuppgifter.

Företag

Organisationsnummer


Kontaktperson

Kontaktperson email

Telefonnummer

Address

Postnummer

Ort


Huvudleverantör

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.