Vad söker du?

Blogg

Pedab och Huawei säkrar leveranser

24 mars, 2020

Pedab och Huawei säkrar leveranser

Vi är alla medvetna om att vi är mitt uppe i en ny, omvälvande och väldigt speciell situation. IT-branschen spelar en viktig roll för hela vårt samhälle och vi på Pedab gör vårt yttersta för att alla våra kunder, leverantörer och partners ska få den hjälp och support de behöver.

Situationen gör att vårt tillvägagångs-och arbetssätt har förändrats, då evenemang och fysiska möten ersätts helt med webinars, onlinemöten och aktiviteter i digitala kanaler.

Leveransförmågan från vår leverantör Huawei är i denna situation fortfarande stabil och har liten påverkan på leveranstider. Vi jobbar tillsammans efter modellen/systemet BCM (Business Continuity Management) där Huawei sedan många år har byggt upp en kedja för att kunna leverera även vid inträffande av tex pandemiutbrott eller naturkatastrofer. Vi har möjligheten att förse er partners med tillgängligt lager i Europa för snabbare leveranser. För mer detaljer hör av dig till oss!

Under Q2 kommer vi bland annat att köra webinars, övergripande uppdateringar/information om IP-portföljen som släpps inom kort/löpande samt de senaste uppdateringarna kring server&storage och de kampanjer som är aktuella för dig som partner.

Tiden kanske finns nu för att testa och göra POCer? Vi har tillgängliga demoprodukter inom flera olika områden.
Hör av dig till Hawre Stark, Victor Söderman eller undertecknad vid intresse.

Följande produkter har vi i lager eller på väg in:

Ny Access-switch – S5735
Ny Datacenter-switch – CE6881
Ny Distribution-switch – S6730
WIFI6-produkter
Nya Access-routers
Dorado V6 – Storage All Flash
eMIMO (Litium) + UPS2000

 

Vi på Pedab gör vårt bästa för att ge den bästa supporten till er som partner!

Marcus Romfors, Business Development & Vendor Relation Manager