Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes

Driver resan mot en datadriven och digital organisation framåt

Driver resan mot en datadriven och digital organisation framåt

Vad vi erbjuder

I Pedab är vårt mål att hjälpa våra partners att bli mer datadrivna på sin digitala resa. Tillsammans med våra leverantörer tillhandahåller vi avancerade tekniska lösningar som samlar in, lagrar, bearbetar, analyserar och säkrar data mer effektivt.

Vi tror att data är livsnerven för innovation, och utan den kan företag hamna efter sina konkurrenter. Genom att utnyttja dataanalys kan organisationer få insikter som tidigare var omöjliga att avslöja. Detta gör att de kan fatta bättre beslut, optimera verksamheten och identifiera nya möjligheter för tillväxt.

Vårt team av experter är dedikerade till att hjälpa våra partners att navigera i den komplexa datavärlden. Vi utforskar, bygger och tar lösningar till marknaden för företag som har gjort data och analys till en del av sin affärsstrategi. Vi tillhandahåller utbildning och stöd för att säkerställa att de har de färdigheter och kunskaper som behövs för att lyckas.

Att vara datadriven är inte längre en lyx utan en nödvändighet för organisationer som vill ligga före konkurrenterna. Det finns fem områden där vi ser en betydande påverkan från att använda data, och vi tror att värdet går långt utöver att datadrivna företag också presterar bättre ekonomiskt

quote

KONTAKTPERSONER DATA & ANALYTICS

Karin Fröberg
Karin Fröberg

Country Manager Pedab Sweden

Gisela Östlund
Gisela Östlund

Marketing Manager Sweden & Infrastructure Solutions at Pedab Group

Zsofia Szekely
Zsofia Szekely

Inside Sales Associate

Kamran Azad Khan
Kamran Azad Khan

CoE - Volym partners Data & Analytics

Björn T Johansson
Björn T Johansson

Business Partner Developer Data & Analytics

George Bashiri
George Bashiri

Business Professional

Peter Jansson
Peter Jansson

Strategic Accounts

Tony Alshammar
Tony Alshammar

Inside Sales Data & Analytics