Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes

Business Innovation Program

Business Innovation Program

Gå med i vårt affärsinnovationsprogram

Har du ett projekt inom nya teknologier, vill göra det skalbart och vill växa? Gå med i vårt "Pedab Business Innovation Program"

Sann innovation börjar med en bra idé och slutar med en produkt, en lösning eller en digital tjänst, som kan förändra hela vårt sätt att tänka på ett område. Att arbeta med innovationer kräver tid och resurser av alla slag. På Pedab vill vi vara en del av din innovationsresa – vi investerar i teknik, kunskap och utbildning för att hjälpa dig att lyckas. Du är experten på ditt område, men du kan inte vara expert på alla områden – det är därför vi erbjuder samarbeten i vårt ecosystem.

Pedab och IBM går samman för att påskynda innovation

Detta program drivs tillsammans av Pedab och IBM, i det enkla syftet att hjälpa företag i tidiga skeden till en skalbar IT-plattform. Vi har ett nära samarbete med Business Innovation Hubs som är aktivt involverade i sina medlemmar, inom områden som produktutveckling och marknadsföring, för att se till att det finns en anpassning mellan verksamhet och IT.

Förmånsresan

Förmånsresan

Vem kan vara med?

Alla som uppfyller följande villkor kan få tillgång till Business Innovation Program:

  • Dina intäkter under de senaste 12 månaderna är mindre än 15 miljoner USD
  • Ditt företag är etablerat, är privatägt och har varit verksamt i mindre än 10 år
  • Du har inte varit en betalande kund hos IBM Cloud
  • Du är en verifierbar enhet med en webbplats och en dedikerad e-postserver.

Laget

En engagerad lokal person från Pedab kommer att finnas på din sida under hela programmet, för att du ska få ut så mycket som möjligt av programmet. De är inte bara fokuserade på din framgång, utan de har alla lång erfarenhet av IT-branschen och är väl kopplade till IBM Innovation Ecosystem.

George Bashiri
George Bashiri

Business Professional