Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes

Gör fakta tillgängliga för alla

Gör fakta tillgängliga för alla

Bättre för alla

Företag som har integrerat data i sin dagliga verksamhet gör det möjligt för personalen att läsa, arbeta, analysera och argumentera med data. Att göra fakta allmänt tillgängliga resulterar i prestandavinster i hela organisationen. Datadrivna och digitala företag blir med tiden mer nytänkande, mer demokratiska och erbjuder kunden en bättre helhetsupplevelse än företag som har mindre kunskap om hur man utnyttjar värdet i data.

Pedab Analytics Solution

Pedab Analytics Solution är i grunden en BI-plattform (Business Intelligence). Den levereras med en komplett och säker plattform som gör att du slipper allt teknikkrångel och behov av specialiserade resurser.

Vi tar hand om installation, licenshantering, konfiguration, övervakning, uppgraderingar, uppdateringar, backup och hosting. Vi upprättar också anslutningarna mellan BI-lösningen och dina databaser eller ditt informationslager.

Pedab Analytics Solution erbjuder en mängd olika funktioner som hjälper dig att förstå och använda dina data. Den ger historiska, aktuella och prediktiva vyer av affärsverksamheten. Alla i organisationen kan använda det här verktyget för att visa eller skapa affärsrapporter, analysera data samt övervaka händelser och mätvärden så att de kan fatta effektiva affärsbeslut.

Den totala lösningen säljs som en tjänst, vilket innebär att du betalar en förutsägbar kostnad per månad för Pedab Analytics Solution. Kostnaden baseras på antalet användare och valda tjänster.

Pedabs helpdesk erbjuder first line-support under kontorstid. Vi är bara ett telefonsamtal bort.

Tilläggstjänster

Pedab och vårt kompetenta och erfarna ekosystem med partners står till din tjänst och hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av dina investeringar i din digitaliseringsresa. Bland de ytterligare tjänster och kompetenser som vi kan tillhandahålla finns skapandet av datamodeller, rapportdesign, datakvalitetshantering och utbildning.

quote

HÖR AV DIG IDAG!

Kontakta oss idag för att prata om hur vi kan hjälpa er att använda ert data för att växa.

Contact