Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes
Vad vi gör

Våra leverantörer

Välkommen till vårt ekosystem

Välkommen till vårt ekosystem

Organisationer måste kunna hantera komplexa affärsutmaningar i dagens alltmer digitala ekonomi. Vi möter våra kunders behov med ett brett utbud av lösningsleverantörer, hårdvaru- och programvaruförsäljare, konsulter och systemintegratörer.

Vi hjälper våra kunder att förbereda sig för framtida utmaningar och ligga ett steg före i en värld som är i ständig förändring. För att lyckas samarbetar vi i ett växande ekosystem där alla delar vår passion.

Vårt ekosystem speglar våra värderingar: Leadership, Trust and Collaboration. Hela vårt ekosystem är baserat på gemensamma värden och strävan efter att erbjuda en innovativ, engagerande och friktionsfri kundupplevelse, med tjänster av hög kvalitet.

Tillsammans med vårt ekosystem kan vi driva projekt inom digital transformation, infrastruktur och säkerhet. genom att anpassa rätt kompetens, teknik och strategier till varje projekt oavsett storlek.

Ecosystem

Våra leverantörer

Vi arbetar med utvalda leverantörer som är ledande inom sina respektive teknik- och innovationsområden. Möt några av leverantörerna i vårt ekosystem här.

Pedab samarbetar med Huawei Enterprise Business Group (EBG) som vänder sig till företag och organisationer. EBGs vision är” to bring digital to every organization for a fully connected, intelligent world”.

Läs mer
IBM logo

IBM använder teknik som artificiell intelligens, moln, blockkedja och Internet of Things för att hjälpa våra kunder att transformera sina branscher. Pedab har ett långt partnerskap med IBM och vi arbetar tillsammans inom IT-infrastruktur, säkerhet, samt digital transformation.

Läs mer

Toshiba Global Commerce Solutions är detaljhandelns första val för integrerade butikslösningar. Denna ledande tillverkare av point-of-sale system har stort fokus på att leverera innovativa lösningar för handeln.

Läs mer
dynabook

dynabook är ett dynamiskt nytt företag med entreprenörsanda som bygger på grunderna från sitt Toshiba-arv. Ägs sedan sommaren 2020 till 100% av Sharp som i sin tur ägs av Foxconn (världens största elektronik tillverkare).

Läs mer

Inspur Information, den snabbast växande serverleverantören i världen, är för närvarande rankad bland världens tre främsta servertillverkare och erbjuder IT-produkter och tjänster som vänder sig till kunder i mer än 110 länder globalt.

Läs mer
Scale Computing

Scale Computing är ledande inom edge computing, virtualisering och hyperkonvergerade lösningar över hela världen.

Läs mer
Fujitsu

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör inom IT och kommunikation. Tillsammans med våra kunder skapar vi lösningar som effektiviserar verksamheter och ökar lönsamheten.

Läs mer

Micro Focus tillhandahåller världsledande programvara för att bygga, driva, säkra och analysera ditt företag. Från stordator till mobil har de portföljen för att täcka utmaningar inom DevOps, hybrid IT, Security & Risk och Predictive Analytics.

Läs mer

HCL Technologies is a next-generation global technology company that helps enterprises reimagine their businesses for the digital age.

Läs mer
Red Hat

Världens ledande leverantör av lösningar med öppen källkod

Läs mer

SUSE arbetar med ett ekosystem av partners och grupper för att leverera open source mjukvarudefinierad infrastruktur och lösningar med hög servicegrad och support.

Läs mer
Super Micro

Supermicro är en global tillverkare inom serverteknologi och innovation. De utvecklar och tillhandahåller gröna lösningar till datacenter, molnlösningar, big data och HPC.

Läs mer

Clavister är specialiserade och marknadsledande inom nätverkssäkerhet. Produkterna skyddar organisationer runt om i världen från olagliga intrång på nätverken.

Läs mer
SAP

SAP hjälper sina kunder att bli mer data-drivna och digitala med machine learning, Internet of Things (IoT) och tekniker för avancerad analys. Den kompletta sviten med applikationer och tjänster effektiviserar och optimerar kundens verksamhet med stor flexibilitet.

Läs mer