Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes
Ecosystem

För innovativa projekt och entreprenörsföretag

Business Innovation Program

Accelerera och skala upp

För att hjälpa er att bygga och utforma er lösning med tillväxt och expansion i åtanke redan från början inbjuder vi er till Business Innovation Program.

Har ni ett innovationsprojekt eller ett nystartat företag inom framväxande tekniker som exempelvis AI? Och är visionen dessutom  att expandera till nya marknader långt utanför Sveriges gränser? Då behöver ni en företagsanpassad och säker IT-plattform.

Vi välkomnar er till Business Innovation Program, i samarbete med den Business Innovation Hub ni är en del av. Business Innovation Program drivs av Pedab och IBM tillsammans, med syfte att hjälpa entreprenörsföretag och innovativa projekt till en skalbar IT-plattform redan från början.

Med Business Innovation Hub avser vi vetenskaps- och teknikparker och andra organiserade samarbeten kring affärsutveckling och entreprenörskap. Vi har ett teknikfokus och kompletterar därmed andra resurser som exempelvis affärsutveckling och marknadsföring.

Vårt team

En dedikerad person från Pedab kommer att vara på er sida under hela programmet så att ni får så mycket ut av programmet som möjligt. De fokuserar inte bara på er framgång utan de har också lång erfarenhet inom IT-branschen och har bra kontakter till IBM Innovation EcoSystem.

Nils Norfors
Nils Norfors

Business Developer Data & Analytics