Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes
Pedab-lösningar

Pedabs Retaillösningar

POINT-OF-SALE-SYSTEM FÖR BÄTTRE SHOPPINGUPPLEVELSER

POINT-OF-SALE-SYSTEM FÖR BÄTTRE SHOPPINGUPPLEVELSER

Den tid och plats där en transaktion slutförs kallas försäljningsplats (POS, point of sale). Ett POS-system består av maskinvara och programvara som hanterar transaktionen under försäljningen av en produkt eller en tjänst. Pedab erbjuder en utvald produktportfölj av POS som kan kombineras med våra mervärdestjänster, vilket inkluderar konfiguration, programvaruintegration, logistik, support och finansiering.

Förutom POS tillhandahåller vi ett brett sortiment av retailprodukter, bland annat lösningar för monteringsteknik, skannrar och programvara för e-handel. Vi kan också erbjuda POS som tjänst, något som blir allt intressantare för detaljhandlare eftersom det medför en rad praktiska och ekonomiska fördelar.

Pedabs team för retaillösningar har lång branscherfarenhet och erbjuder kvalificerad vägledning när ni ska välja rätt retaillösning för er verksamhet. Vi hjälper till i alla faser vid investeringar i ny teknik – från valet av rätt utrustning till support under utrustningens hela livslängd.

white decorative stripes white decorative stripes

KONTAKTA OSS I DAG!

Tack vare vårt moderna logistikcenter är vi stolta över att kunna erbjuda snabb leverans. Vi kan ofta skicka ett POS redan nästa dag från att erhållit din beställning.

Kontakt