Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes
Teknik

MODERNA ARBETSPLATSER STÄLLER HÖGA KRAV PÅ TEKNIKEN

MODERNA ARBETSPLATSER STÄLLER HÖGA KRAV PÅ TEKNIKEN

På varje arbetsplats måste man fundera över hur man kan optimera arbetsutrymmet och skapa en IT-miljö som uppfyller behoven hos dagens arbetskraft.

Ett modernt och effektivt kontor ger inte bara nöjd personal som producerar mer, utan sänker även kostnaderna. Det innebär dessutom större hänsyn till miljö- och hållbarhetsaspekter. Pedab erbjuder en komplett IT-utrustningslösning för dagens anställda som ständigt är på språng. De behöver enheter som är tillräckligt flexibla för att passa olika behov, liksom förstklassig uppkoppling och säkerhet.

Vår produktportfölj är noggrant utvald och består av klientenheter (stationära datorer, bärbara datorer och surfplattor), bildskärmar, skrivare, servrar och lagringsenheter från ledande leverantörer. Vi säljer via ett noggrant utvalt nätverk av kvalificerade återförsäljare. Tack vare vårt moderna lager- och konfigurationscenter kan vi erbjuda logistiktjänster samt konfiguration av enheterna som skräddarsys efter kundens behov.

Som nischad aktör med ett ledande utbud av produkter från välkända leverantörer erbjuder vi tjänster som präglas av kunskap och kvalitet, vilket gör livet lättare för våra återförsäljare. Vi hjälper till med val av produkter, stöd vid upphandling, lagerbehållning och pris, konfigurering och leverans i tid.

white decorative stripes white decorative stripes

KONTAKTA OSS I DAG

Noomi Sallmander Kraft
+46 8 587 237 54

Monica Karlsson
+46 8 587 237 60

WEBSHOP