Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes
Teknik

Artificell Intelligens

Artificell Intelligens

Många företag gör redan betydande investeringar i AI-teknik. Tekniken och infrastrukturen för artificiell intelligens har blivit både billigare och mognare.

Det tvingar företag och IT-chefer att vara pålästa och förstå hur man använder och tillämpar tekniken för att kunna dra nytta av alla nya möjligheter.

I takt med att AI tar steget från koncepttester till skarpa miljöer kommer behovet av resurser och kostnaderna för infrastruktur tveklöst att öka. Omkostnaderna stiger med tiden eftersom tekniken blir mer komplex och resurskrävande.

 

Viktiga faktorer i valet av arkitektur

  • Infrastrukturkapacitet: För att dra nytta av AI behöver organisationer resurser med tillräckliga prestanda, inklusive processorer för grundläggande AI-arbetsbelastningar och GPU:er för mer avancerade arbetsbelastningar (djupinlärning).
  • Skalbar lagring: Lagringsutrymmet i infrastrukturen måste kunna skalas upp när datavolymen växer. Förståelse för företagets AI-färdplan och behovet av realtidsbeslut har mycket stor betydelse för valet av arkitektur.
  • Kostnadseffektivitet: När AI-modellerna blir mer komplexa blir de också dyrare att köra, så en infrastruktur som kan tillföra extra prestanda blir avgörande för att hålla kostnaderna nere.

Vi kan hjälpa till

Med rätt val av arkitektur kan ni dra nytta av de många framtida möjligheterna med artificiell intelligens och få kostnadseffektiva dedikerade servrar som skräddarsys för både nuvarande och framtida affärsbehov. Då blir det möjligt att fortsätta investera i AI utan att budgeten växer.

white decorative stripes white decorative stripes

Vi vill komma i kontakt med dig

KONTAKT