Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes
Teknik

Hyperkonvergerad Infrastruktur

Hyperkonvergerad Infrastruktur

Företagens IT-avdelningar måste hantera växande krav från olika affärsenheter, samtidigt som de förväntas hålla kostnaderna i schack. En traditionell infrastruktur tillåter inte alltid en flexibel och slimmad IT-organisation som överensstämmer med affärsenheternas behov.

Hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) har dykt upp som en modern och övertygande infrastruktur som är både kostnadseffektiv och lätt att använda. HCI samlar alla funktioner i en och samma resurspool.

Med HCI blir det möjligt att blanda offentliga och privata moln på ett sätt som tillgodoser affärsenheternas krav.

 

Viktiga faktorer i valet av HCI-arkitektur

  • Hypervisor: Eftersom hypervisorn ger alla fördelar man får med virtualisering, från operativ effektivitet till ökad tillgänglighet, är prestanda, ekosystem (applikationer), kompatibilitet, framtidssäkrad teknik och utökningsbarhet sådant som bör beaktas.
  • Mjukvaruportfolio: En av fördelarna med HCI är att det kan hjälpa er att arbeta effektivare. För att det ska bli så är det viktigt att välja rätt lösning.
  • Arbetsbelastning: Förståelse för nuvarande och framtida behov hjälper till att identifiera de olika kraven för arbetsbelastningarna.

VI KAN HJÄLPA TILL

Vi hjälper våra kunder att dra nytta av de många möjligheter som HCI innebär för ett modernt datacenter. Det är avgörande att utvärdera de framtida affärsbehoven för att förstå hur HCI kan utgöra en accelerator på den resan.

white decorative stripes white decorative stripes

Vi vill komma i kontakt med dig

KONTAKT