Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes
Security

Pedab Unified Endpoint Management (UEM)

Kontrollera och säkra data på alla enheter

Kontrollera och säkra data på alla enheter

Med allt fler intelligenta apparater – smartmobiler, surfplattor, bärbara datorer, kroppsburna enheter och IoT-lösningar – saknar många företag verktyg för att säkra och hantera dem. Företagen har självfallet centraliserat hanteringen av applikationer, konfiguration och säkerhet på datorn. Samma krav måste gälla för smartmobiler och surfplattor när de blir kritiska verktyg för medarbetarna.

Pedab UEM tillhandahåller IT- och säkerhetsexperter och den nödvändiga tekniken för att säkra enheter som smartmobiler, surfplattor, bärbara och stationära datorer, kroppsburna enheter och sakernas internet (IoT), oavsett plattformar och operativsystem.

Pedab UEM ser till att du utnyttjar samtliga medarbetares potential för effektivitet och produktivitet genom åtkomst till de appar som du vill att de ska använda. Mobila enheter måste vara säkra och fungera smidigt. Dessutom måste supporten vara snabb och effektiv. Och eftersom det är en SaaS-lösning erbjuder Pedab UEM en mycket flexibel kostnadsfördelningsmodell.

Ladda ner Pedab UEM produktblad här

Hur vi tillför värde till din organisation

  • Ett gemensamt förvaltningsgränssnitt för alla smartmobiler, surfplattor och andra enheter och därmed enkel hantering av enheter vid programfixar, introduktion av nya appar osv.
  • Förvaltning av tillgångar, dvs. en översikt över företagets alla enheter, inklusive smartmobiler, bärbara datorer, surfplattor, kroppsburna enheter och IoT-lösningar
  • Applikationsförvaltning för att styra vilka applikationer medarbetare kan ladda ner och använda från t.ex. en surfplatta eller dator. Det finns begränsningar på t.ex. offentliga platser och i butiker.
  • Förvaltning av behållarprogram för att förhindra att andra gör intrång i t.ex. mejlprogram och filer
  • Översikt över antalet enheter som inte är uppdaterade
  • Separat privat kommunikation och företagskommunikation på en och samma enhet
  • Snabb och effektiv UEM-support och en flexibel kostnadsfördelningsmodell
white decorative stripes white decorative stripes

KUNDREFERENS TELEMEDICIN - FRAMTIDENS ÖVERVAKNING AV PATIENTERS HÄLSA

Datasäkerheten garanteras genom att appen i systemet skickar alla data krypterade till datacentralen och inga data lagras på patientens surfplatta.

Read customer case