Vad söker du?

ExaGrid

ExaGRID är en ledande leverantör av diskbaserade lösningar för säkerhetskopiering, som revolutionerar dataskyddet för organisationer.

ExaGRID är en ledande leverantör av diskbaserade lösningar för säkerhetskopiering, som revolutionerar dataskyddet för organisationer. Dess skalbara GRID-arkitektur, effektiva datadeduplicering och snabba återställningsprestanda gör att den sticker ut på marknaden. Med inbyggd datasäkerhet, sömlös integration och centraliserad hantering erbjuder ExaGRID en kostnadseffektiv och tillförlitlig lösning för säkerhetskopiering. Det ger företag möjlighet att optimera sin infrastruktur för säkerhetskopiering, minska säkerhetskopieringsfönster och säkerställa snabb och effektiv dataåterställning. Med ExaGRID kan organisationer tryggt skydda sina data, minimera driftstopp och upprätthålla kontinuitet.

Varför ExaGrid? Det bara fungerar. Med ExaGrids Tiered Backup Storage tar varje enhet i systemet med sig inte bara disk utan också minne, bandbredd och processorkraft – alla element som behövs för att upprätthålla hög backupprestanda.

Kontakta Pedabs ExaGrid-team

Kontakter i Sverige

Robin Alexandrie, Sales
robin.alexandrie@pedab.se
+46 8 587 237 41