Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes

Sänker kapitalbehovet vid investeringar

Sänker kapitalbehovet vid investeringar

Flexibla finansieringslösningar för IT-investeringar

I takt med ökade räntor, hög osäkerhet och volatilitet i marknaderna, komponentbrist och en inflation som vi inte sett sedan början av 2000-talet, är kassaflöde och kassareserver idag viktigare än någonsin. Detta för att kunna göra de nödvändiga investeringar som krävs för att växa och ta nya marknadsandelar, trots de oroliga tider som råder. Vi på Pedab Finance kan hjälpa dig och din verksamhet med just detta genom att erbjuda flexibla finansieringslösningar.

Vi erbjuder finansieringslösningar för... 

Alla typer av företag  

Pedab Finance tillhandahåller en finansieringslösning för alla – från start-ups till multinationella företag. Dessutom hjälper vi våra kunder att hantera kreditrisker och optimera deras rörelsekapital.   

Funderar du och ditt företag på att investera i ny IT- och/eller produktionsutrustning, är du varmt välkommen att höra av dig till Pedab Finance. Tillsammans kan vi utarbeta de bästa möjliga finansiella uppläggen. På så sätt kan vi säkerställa att just dina investeringar finansieras så effektivt som möjligt.  

 

Alla typer av IT-utrustning  

Pedab Finance erbjuder flexibla betalningsalternativ för att hjälpa företag finansiera alla typer av IT- och produktionsutrustning. Dessutom ser vi till att optimera ditt kassaflöde och påskynda värdet från dina tekniska investeringar genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och villkor. 

Vi har en gedigen erfarenhet av att leverera finansieringslösningar till våra kunder. Därmed har vi utvecklat nära och djupa samarbeten med flertalet av de äldsta och största bankerna samt försäkringsbolagen. Dessutom jobbar vi tätt med globala leverantörer inom IT- och teknologiutrustning.   

Våra finansieringslösningar

HyraEnkelt för dig 

Vi erbjuder dig möjligheten att göra rätt direkt – med ett hyresavtal behöver du endast välja önskade villkor. Vad får du ut av det? Den trygghet du behöver för att planera din verksamhet utan stora investeringar och betala av små belopp över tid samt valfriheten att skydda ditt kapital. Hyresavtal passar produkter med en relativt kort ekonomisk livslängd, och när finansieringsperioden kommit till ända återlämnar du produkterna 

Leasing – Strategiska investeringar 

Står du inför strategisk viktiga investeringar i din verksamhet? Då är leasing är ett utmärkt alternativ om utrustningen kommer ha ett ekonomiskt värde efter den överenskomna finansieringsperioden. Till skillnad från uthyrning innebär leasing att du samtycker till att köpa utrustningen efter leasingperioden slut. Det ger dig en ekonomisk förutsägbarhet över din investering.  

Ramavtal

Oavsett om du bestämmer dig för att hyra eller leasing, erbjuder Pedab Finance möjligheten att teckna ett ramavtal. Ramavtal passar kunder med projekt eller löpande investeringbehov under längre tid. Ramavtalet är ett effektivt sätt att hantera och kontrollera likviditet och kassaflödet. Vi har lång erfarenhet av att hantera pågående eller samtidiga investeringar. 

Försäkring

Välj finansiering genom Pedab Finance, så får du tillgång till försäkringar anpassade efter dina behov. För IT-utrustning erbjuder vi försäkringar utan avdrag och med kompensation för motsvarande modeller och prestanda. För produktionsutrustning är avdraget 3 000 SEK och kompensationsnivån påverkas av utrustningens värde. 

quote

KONTAKT OSS IDAG FÖR ATT DISKUTERA FINANSIERINGSLÖSNINGAR

Jari Pohjonen
Jari Pohjonen

CEO / VD Pedab Finance

Chris Fleming
Chris Fleming

Senior Advisor Pedab Finance

Patrik Burman
Patrik Burman

Sales Executive