Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes

Eliminera gissningar och tillför kunskap

Eliminera gissningar och tillför kunskap

Infrastruktur- och Plattformskonsulter

Att fatta rätt beslut redan från början kan vara avgörande för att ett IT-projekt ska bli lönsamt, och i många fall avgörs projektets framgång i den inledande processen när projektets omfattning ska fastställas.

Om man har tillräcklig kompetens för att välja rätt arkitektur och relaterade kostnader är det en bra början, men när projektet drar igång behövs mer. Vi anser att dokumentationen av verksamhetens processer och krav är avgörande för att genomförandet ska bli framgångsrikt, och det inkluderar projektets planerings-, test-, pilot- och produktionsfaser.
Vi har högkvalificerade konsulter som bidrar med sin expertkompetens i såväl små som stora IT-projekt.

Vi kan hjälpa till

  • Rådgivning om målsättningar och rekommendationer som passar era behov.
  • Tillgång till rätt konsulter med den expertis ni behöver.
  • Tillfällig hjälp under engångsprojekt där det inte är nödvändigt att anställa personal.
  • Outsourca alla eller delar av IT-tjänsterna.

Pedabs rådgivningstjänster

Med våra rådgivningstjänster kan ni få den expertvägledning ni behöver för att ligga steget före och för att kunna implementera en proaktiv IT-strategi.

RÅDGIVNING OM BACKUP
Backup är en ”livförsäkring” för organisationen och en viktig resurs när en katastrof inträffar.
Våra konsulter är skickliga backupexperter som arbetar som rådgivare för de flesta av Nordens 50 största företag. De har erfarenhet från ”fältarbete” och besitter kunskap och djup förståelse för olika affärsverksamheters behov och krav.

RÅDGIVNING OM LAGRING
Data är företagets mest kritiska resurs. Den brutala sanningen är att om denna resurs inte är tillgänglig, inte svarar eller inte är åtkomlig när ni behöver det, så förlorar företaget pengar. Dessutom växer mängden data ständigt och ni kan inte spendera hela IT-budgeten på att köpa lagringskapacitet. Våra konsulter vet allt om lagring och mjukvarudefinierad lagring och kan hjälpa er att validera er befintliga lagringsmiljö, ge rekommendationer om den optimala lagringslösningen och genomföra både stora och små projekt.

RÅDGIVNING OM MOLN
Docker, Kubernetes, MS Office 365, Hypercovers Infrastructure… ”Molnet” har många namn, men det är ett faktum att en Hybrid Multi-Cloud-miljö är det moderna sättet att driva en verksamhet, och det är omöjligt att leverera en IT-infrastruktur utan att använda något av systemen. Om ni befinner er i övergångsfasen till en molnlösning och behöver en snabbare och flexiblare plattform kan våra konsulter hjälpa er att göra rätt val, och säkerställa att er infrastruktur kan erbjuda den hastighet man förväntar sig av en modern IT-plattform.

quote

Vi vill komma i kontakt med dig

KONTAKT