Vad söker du?

SUSE företaget med öppen källkod

SUSE arbetar med ett ekosystem av partners och grupper för att leverera open source mjukvarudefinierad infrastruktur och lösningar med hög servicegrad och support.

SUSE arbetar med ett ekosystem av partners och samhällen för att leverera mjukvarudefinierad infrastruktur och leveranslösningar för företagskvalitet, med stöd av överlägsen service och support. För SUSE betyder öppen mer än programvara. Det är en affärsmodell och en kultur. Genom att utnyttja vårt Linux-arv levererar vi de verkligt öppna källkodslösningarna, flexibla affärsmetoder, avsaknad av verkställigt leverantörs-lock-in och exceptionell service och support som din digitala transformation kräver.

white decorative stripes white decorative stripes

"Vi är det öppna företag med öppen källkod."

Open Source finns i SUSE:s gener. Öppen för SUSE betyder mer än delad källkod. Det är en filosofi och ett förhållningssätt som informerar allt de gör. Det är hur de utvecklar mjukvara, hur de arbetar med partners och kunder och hur de engagerar sig i samhällen. Mest av allt handlar det om att hålla sina sinnen öppna för nya idéer.

Kontakta Pedabs SUSE team

Peter Jansson,
Head of Strategic Ecosystems and Accounts
peter.jansson@pedab.se
+46 8 587 237 10

Läs mer om SUSE