Vad söker du?

Toshiba

Toshiba Global Commerce Solutions är detaljhandelns första val för integrerade butikslösningar. Denna ledande tillverkare av point-of-sale system har stort fokus på att leverera innovativa lösningar för handeln.

På Toshiba handlar varje detaljhandelsengagemang om att göra briljant handel verklig genom tjänster för att möjliggöra nya intäktsströmmar för återförsäljaren, utrusta återförsäljare med verktyg och teknologier för att optimera säkerhet och produktivitet och snabbt och tillförlitligt lösa alla problem som uppstår från dag till dag operationer. Vi accelererar värdet med helhetslösningar och omfattande servicemöjligheter. Återförsäljare kan lita på Toshibas omfattande erfarenhet för att säkerställa att deras utrustning i butik är optimerad för dagens snabba shoppingmiljö.

white decorative stripes white decorative stripes

«Toshiba ger återförsäljare möjlighet att skapa ögonblick som inspirerar»

Återförsäljare vet att ett tillförlitligt, fungerande kassasystem (POS) är avgörande för kundnöjdhet. Enligt POS Customer Engagement Survey från 2019 säger 82 % av konsumenterna att betalning är en viktig faktor för att välja var de ska handla. "Återförsäljare vill uppdatera sin hårdvara med de senaste erbjudandena för att dra fördel av snabbare processorchips och mer lagringsutrymme, vilket är nödvändigt för att köra allt mer avancerad mjukvara."

Kontakta Toshiba-team och här kan du hämta den senaste lagerlistan.

Denmark & Iceland: Lars Hein, Phone: +4555770164
Norway & Finland: Inga Marie Vårheim, Phone: +4793466602
Sweden & countries outside Nordic: Patrik Junno, Phone: +46766201462

Read more about Toshiba