Vad söker du?

white decorative stripes white decorative stripes
Teknik

Arbetsplats som tjänst

Du tar hand om ditt företag, vi tar hand om din IT

Möt behoven i dagens arbetsklimat

Den traditionella arbetsplatsen håller snabbt på att förändras. Många organisationer kämpar med att möta sina anställdas krav på högteknologiska IT-lösningar, mobilitet, säkerhet och samarbete.

Med Pedabs Arbetsplats som tjänst kan ni erbjuda era anställda en modern IT-miljö, hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen och tillgodose arbetsplatskrav som hela tiden ändras.

Vi tillhandahåller komplett konfigurerade enheter såsom stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och bildskärmar. Utrustningen kan enkelt hanteras med hjälp av vårt webbaserade arbetsplatshanteringssystem. Det ger en kontrollerad användarupplevelse som minimerar antalet incidenter. Välj mellan en rad leasingalternativ, allt från tillfälliga lösningar till outsourcing med fleråriga avtal. Efter leasingperioden tar vi hand om utrustningen på ett säkert och miljövänligt sätt.

Pedab har lång erfarenhet av att tillhandahålla kostnadseffektiva, högpresterande, flexibla och säkra arbetsmiljöer för både medelstora och stora organisationer. Tillsammans skräddarsyr vi den bästa lösningen för era behov. Kontakta oss idag och låt oss leverera det bästa kontoret till era anställda, oavsett var de är!

 

 

white decorative stripes white decorative stripes

Kontakta oss idag

Patrik Junno
+46 33 700 156
patrik.junno@pedab.se

Thomas Ekstedt
+46 8 587 237 51
thomas.ekstedt@pedab.se

KONTAKT